Enorm inspirerend event met Charles Ruffolo!

Vrijdag de 29e maart was het chocolade project van de 1e jaars van de Hogeschool Rotterdam exact op de helft. Vier weken achter de rug, vier voor de boeg. Er was een schitterende spreker, Charles Ruffolo uitgenodigd. Zijn presentatie is niet na te doen, er over vertellen ook moeilijk want erg interactief en super grappig!

Het begon al goed en anders, Charles stond bij de deur van het Auditorium en gaf elke studenten die binnen kwam een hand, soms ook een boks of zo een ingewikkelde vorm van hand, box en dan high five en zo… Studenten waren verrast en docenten stonden er met plezier naar te kijken. De sfeer was direct goed.

Charles had op het scherm een foto waarbij hij president Obama een hand gaf. Later kwam dat terug in het belang van netwerken en ‘hoe ver ben je verwijderd van Obama?’ Maar 1 hand als je Charles kent..

De spreker nam de zaal mee in een interactieve sessie met kaarten en vraag en antwoord spel. Hij maakte veel gekkigheid, zo ook met een student zijn schoen, die naar de smaak van Charles erg groot was.

De ochtend was een groot success dankzijn Charles en zijn inspirerende event. De afsluiting van Charles was, GET UP!

Een goede start van het vervolg van het chocolade project. Maandag 8 april gaan de studenten weer actief aan de slag met een Go-to-Market plan maken.

Charles Ruffolo met een schoen van student
Charles Ruffolo met een schoen van student

Spreker die erg aan te bevelen is!

Check out de website van Charles en boek hem ook een keer in je firma of school. Het is echt zijn tijd en geld geheel waard! http://www.thenetworking.com

Rudolph Regter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: