Dit is de hogeschool waar Rudolph Regter werkt. Hij is daar verbonden aan de community Global. De richting waar je de commerciële vakken inzet in een Global perspectief. Dat spreekt Rudolph erg aan, hij woonde en werkte in verschillende werelddelen en ziet veel mooi werk in jongeren leren over de landsgrenzen heen te kijken. Het bouwen van succesvolle marketing mensen en teams is al lang zijn motto. Dat kan hij vol inzetten ook in het onderwijs en ook bij de Hogeschool Rotterdam.

Hogeschool Rotterdam
Het nieuwe deel van de Hogeschool Rotterdam op Kralingsezoom

Uit de website van de Hogeschool:

Bij deze community van de opleiding Commerciële Economie verleg je letterlijk en figuurlijk jouw grenzen. Vanuit Rotterdam duik je in de dynamische wereld van internationale marketing en sales.

Vanaf dag één ga je aan de slag met opdrachten voor internationale bedrijven. Je ontwikkelt jouw antenne voor trends en innovaties en je ontdekt de verhalen achter de successen. Je wordt een internationaal georiënteerde business marketeer of sales professional die met actuele kennis, solide skills en praktische werkervaring in elke commerciële omgeving kan concurreren. Hoe snel die ook verandert. Je wordt een echte Global Citizen. Dit betekent dat je zaken leert doen met respect voor andere gebruiken, gewoontes en gedachten. Help jij jezelf en bedrijven in te spelen op de toekomst? Dan is de community Global Marketing & Sales van de ideale community voor jou.

Dat is de tekst van de website, wil je een live persoonlijke uitleg over waarom de Hogeschool Rotterdam zo een gave opleiding kan zijn, vraag me er dan naar. 

Rudolph Regter