Inleiding Chocolate Company

Chocolate Company is het café voor echte kwaliteitskoffie en chocolade. Chocolate Company telt 15 cafés in Nederland, 1 café in België en 2 cafés in Duitsland. Daarnaast heeft Chocolate Company een eigen chocoladefabriek in Kerkrade, Zuid-Limburg. 

Chocolate Company is een harde franchise. Dat houdt in dat de formule door ondernemers mag worden overgenomen tegen een vergoeding, maar dat zij daar niets aan mogen veranderen. Dit heeft een aantal voordelen voor de ondernemender die franchisenemer wordt. Je hebt veel zekerheid en je lift mee op het bestaande succes van de franchise, de reclamekosten zijn beperkt omdat je gezamenlijke reclame maakt en de ondersteuning die je vanuit de franchisegever krijgt is groot. 

Nieuwsgierig? Lees het verhaal hieronder!

Chocolademelk in meer dan vijftig verschillende smaken…

In 2004 een uitvinding van onze 
chocoladechef Toussaint. De lekkerste smaakcombinaties verwerkt in een brok chocolade aan een lepel. Even roeren en je krijgt ECHTE kwaliteitschocolademelk, dat proef je meteen.

De Hotchocspoon blijft onze favoriet, maar we hebben ondertussen veel meer, want met kwaliteitschocolade kan je echt zoveel lekkers bedenken!  We stoppen bijvoorbeeld heel wat arbeid en aandacht in onze bonbons (we noemen ze “BOMbons” bomvol smaak).  In 2015 werden onze nuts about you bombons dan ook gekozen tot beste Valentijns-bonbons door Kassa! Vara.  

Premium cacaobonen van verschillende origines, de beste kruiden, smaken en combinaties uitzoeken en er heerlijke pralines van maken in ons chocoladefabriek. Onze chocolate designers “koken” echt met chocolade, net zoals een chef dat zou doen. Alles 
wordt bij CHCO met de hand gemaakt 
– ambachtelijkheid en kwaliteit staan 
voorop. Je proeft het verschil gewoon 
elke keer weer. 

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: