Een verrukkelijk, ondernemend project! Met een paar samenwerkende partijen: de Chocolate Company + Hogeschool Rotterdam + Het Lyceum Rotterdam en dat alles bijeen geplakt door Rudolph Regter.

In december maken we een leuke start met leerlingen van het Lyceum, dan in maart met de 1e jaars van de Hogeschool. Met een beetje geluk ook een afstudeerder erbij die erg goed is in online zaken. Gaat top project(en) worden in 2019! Wil je er onderdeel van zijn, of ken je scholen die mee willen doen, laat een berichtje achter bij Rudolph.

Een setje producten
Choo Cafe Den Haag
Het Choco cafe in Den Haag
Choo beker en lepel
Een lepel waar eerst een klomp heerlijke Choco aan zat. Nu in de melk, werd zo Chocomelk..

Het project met de Chocolate Company is eind 2018 gestart. Leerdoelstellingen, activiteiten planning en ga zo maar door met de onderwijskundige zaken zitten in de pijplijn. Het project start op de Hogeschool Rotterdam begin maart 2019.

Super leuk is dat we een andere start maken in samenwerking met Het Lyceum Rotterdam. Dat lyceum is een zeer actieve club mensen. Ze hebben ook een zeer ondernemende groep studenten. En die gaan deze maand december nog met de Chocolate Company en KlasK van de hogeschool een project doen.

Deze keer gaan we een business canvas en waarde propositie maken voor de chocolate company. Dit krijg ik mooi gepast in het onderwijsaanbod waar we al mee bezig waren. Lijkt me ook leuk dat de hogeschool leerlingen met leerlingen van het middelbaar werken aan hetzelfde.

Dan zetten we door te kijken naar hoe een franchise concept werkt en bedenken we wat mensen zouden doen besluiten een franchise aan te gaan voor een Choc Cafe.