Chocotime!

De Chocospoon wordt tegenwoordig in veel verschillende soorten en mate aangeboden. De Choco Spoons van Chocolate Company kan je in veel andere cafés kopen. Omdat op elke Choco Spoon het logo van Chocolate Company bevat gaan veel cafés op zoek naar eigen Spoon. Door het toegenomen aanbod en de verschillende keuzes in smaken besluit Chocolate Company om het roer om te gooien. Het tijd om de Spoon te rebranden.

Rebranding is de ontwikkeling van een nieuwe naam, term, logo, vormgeving of een combinatie van deze voor een bestaande merknaam met als doel een ander of nieuw imago te verwerven ten aanzien van de aandeelhouders, klanten en het publiek.

Vandaag ga je beginnen met 4 of 5 collega’s aan een nieuwe uitdaging. December en April zijn de drukste tijden van het jaar en daarom kan Chocolate Company jullie hulp goed gebruiken!

Chocolate Company vraagt je om origineel te zijn en om jouw idee volledig te ontwerpen en te omschrijven zodat jij dit voor kan leggen aan het management van Chocolate Company.

  • Voor wie zijn je producten?
  • Wat zit er in je producten?
  • Hoe duur zijn je producten?
  • Wat maakt jouw producten bijzonder?
  • Welke toegevoegde waarde hebben jouw producten?

Wanneer jullie hier mee bezig zijn werk je voor Chocolate Company en zorg je naast het ontwerpen van een nieuw product voor het onderhouden van het Choco-blog met digitale bewegende content. Je gebruikt hiervoor het chco.me account. Verdeel de taken binnen je groep en zorg dat 1 iemand de verantwoordelijkheid neemt voor het plaatsen van content op het Choco-blog en een ander voor het plaatsten van content op TikTok en Instagram. Gebruik bij je posts: #HLRCHCO2019

Let op!

Je werkt toe naar de lancering van je nieuwe productlijn. Bedenk van tevoren goed wat je wil en kan gebruiken. Ga ook na waar andere bedrijven gebruik van maken tijdens een lancering van een nieuw product. Je maakt tenslotte de eerste indruk met een lancering. Maak dus gebruik van de kwaliteiten in je groep en laat het product professioneel, netjes en verzorgt eruitzien.

WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: